6 mai 2011

Aura energetica.

Aura energetica.

Oamenii de langa tine.

Stiu ca relatiile dintre oameni se stabilesc atunci cand ei sunt buni. Cand spun "buni" ma refer la sufletul lor, "oameni buni la suflet". In ultima perioada de timp cei "buni la suflet" ii poti numara pe degete. Ciudat.
Cat de greu poate fi sa iti ajuti seamanul sa-i faci un bine, sa-l sfatuiesti fara ai calca in picioare demnitatea si fara a insinua si rastalmaci cuvinte in dezavantajul lui??? Exemplificand mai aprofundat: niciodata nu ne exprimam corect sau nu intelegem exprimarea celuilalt, pentru ca ne place sa ne complicam, ne face placere sa calcam in noroi astfel incat sa-l improscam pe celalalt. Mda.......!!!
*  Oamenii ar trebui sa stie ca: tot ceea ce fac si spun poate fi fatal intr-o zi.
* Oamenii ar trebui sa constientizeze ca vorbele rautacioase si minciuna sunt mai grele decat 2 palme.
* Oamenii ar trebui sa-si cunoasca sufletul si reflectia.
* Oamenii ar trebui sa se ajute si sa evolueze impreuna.
* Oamenii ar trebui sa stie,sa cunoasca si sa accepte ca cel de langa el nu ii seamana, fiecare are educatia,personalitatea,evolutia,cunostinta si mai ales caracterul diferit. Doar suntem oameni, cu aspiratii si viziuni diferite.
Am observat ca oamenii care nu si-au pierdut bunul simt au de suferit intodeauna de la cei lipsiti de scrupule, de la cei ce sunt in stare de orice pentru asi castiga o reputatie, un moft, o pozitie sociala, un avantaj, o imagine, sau pur si simplu asa cred ei ca vor evolua. Cand ma refer la evolutie pun accent pe tot ceea ce inseamna o treapta in plus. Sa nu uitam nicio secunda, ca NU ne-am nascut invatati iar ceea ce am inmagazinat in anii intregi este meritul altor oameni tot din jurul nostru.
Primele semne ale cunoasterii dezvoltarii personale provin din familie, in adolescenta de la scoala, la maturizare de la ierarhici, iar la batranete de la viata. Insasi tot ceea ce cuprinde VIATA este un cumul de cunostinte, trairi si fapte ale celor din jurul nostru. Eu ii numesc "mentori" . Mentorii pot fi oameni cu o vibratie inalta sau joasa, important este sa discerini si sa alegi doar ce este bun si bine pentru tine, sa inveti a trai impacat cu sufletul ca nu faci nimanui rau pentru a evolua tu. Hmmmm......si cati fac acest lucru???
Ma obosesc si ma complic gandind cum oare poate evolua un om, cand in jur sunt foarte putini cei ce il sustin!
...........si totusi printr-o experinta de viata am invatat ca, nimeni nu este ceea ce pare a fi, o reflectie a ceea ce suntem este mult prea departe de adevar, si mai mereu sunt dezamagita de acea imagine care mi se pare perfecta.